FAQ

Wat zijn uw openingstijden?
Maandag t/m vrijdag
GMT (Greenwich Mean Time): 11:30 PM - 8:00 AM
PST (Pacific Standard Time): 16.30 - 01.00 uur
MST (Mountain Standard Time): 17:30 - 02:00 uur
CST (Centre Standard Time): 18:30 - 03:00 uur
EST (Eastern Standard Time): 19:30 - 04:00 uur
Vanwege het tijdsverschil worden de meeste vragen van de klantenservice beantwoord tijdens de bovenstaande uren.

Verstuur je pakketten internationaal?
Ja. Wij verzenden wereldwijd.

Welke betaalmethoden accepteert je?
Wij accepteren iDeal, alle belangrijke creditcards, Bankcontact, KBC, Belfius en PayPal voor veilige betalingen en transacties.

Kan ik mijn Big Pumpkin haar ruilen?
We begrijpen dat het kiezen van het beste product voor jou moeilijk kan zijn zonder het product eerst bekeken te hebben, dus we bieden je graag een eenmalige ruil van uw ongeopende Big Pumpkin extensions aan voor een product van de juiste lengte en textuur.  Graag binnen 7 dagen na ontvangst doorgeven dat je zou willen ruilen. Stuur ons een e-mail en wij zullen je helpen. Lees verder

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling arriveert?
Momenteel lopen alle bestellingen op een totaal van 5 werkdagen (exclusief grote verkopen). Houd er rekening mee dat weekenden en feestdagen niet als werkdagen tellen. Zodra je bestelling klaar is, ontvangt je een e-mailmelding dat deze gereed is om te worden verzonden.
Na verzending is het 2-3 werkdagen toegestaan ​​om je bestelling te ontvangen (Nederlandse en internationale bestellingen).

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
Na het plaatsen van een bestelling op de website, ontvangt je een e-mail waarin wordt bevestigd dat je bestelling is verwerkt. Wanneer jouw haar wordt verzonden, ontvangt je een e-mail met jouw trackingnummer. Als u nog vragen heeft, neem dan contact met mij op.

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?
Je hebt tot 24 uur nadat je jouw bestelling hebt geplaatst om te annuleren. Annuleringsverzoeken die na 24 uur worden ingediend, worden niet ingewilligd. Neem contact met ons op voor jouw annulering.