Onze kwaliteit

De kwaliteit van de extensies is zo belangrijk dat we er een hele pagina aan hebben gewijd. Laten we meteen beginnen. Als je na het lezen van deze pagina nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Het haar is:

 • 100% Virgin Remy hair
 • Iets meer dan 4oz / 110 gram per bundel
 • Direct langer en voller haar
 • Van een enkele donor
 • Niet chemisch behandeld
 • Een natuurlijke kleur
 • Kan worden geverfd, gepermanent en gebleekt
 • Incl. uitstekende klantenservice
 • Makkelijk ongebebruikte extensions retourneren

  Geef me meer details


  De oorsprong van onze extensions is Zuidoost-Azië. In dit deel van de wereld kun je een groot aantal mensen vinden die hun mooie haar doneren.

  Virgin hair is nooit chemisch bewerkt in welke vorm dan ook. Het is nog nooit gekleurd, gepermanent of gebleekt. De cuticles van onze extensions zijn nog steeds intact. Ze zijn het belangrijkste onderdeel van een haar. Het biedt een laag bescherming voor de basis. Wanneer de cuticles nog intact zijn, worden de extensions duurzamer. Het geeft het ook een meer realistische textuur in tegenstelling tot extensies waarbij de haar wordt gestript van de cuticles. Een andere belangrijke factor is de richting van de cuticles. Als de cuticles allemaal in dezelfde richting worden gelegd, vermindert dit de kans op klitten en matteren. De haren krijgen niet zoveel kans om tegen elkaar aan te wrijven. Bij krullend haar is de kans groter dat het gaat klitten vanwege de spiraalvormige textuur van de strengen. Daarom zorgen we ervoor dat onze extensions haren hebben waarbij de cuticles uitgelijnd zijn.

  De kleur van gedoneerd haar kan drastisch van kleur verschillen, omdat het natuurlijke kleuren zijn. Om te voorkomen dat deze kleuren uiteindelijk in één bundel worden gemengd, blijven we enkele single donor bundels verkopen. Dit bestaat uit haar dat is geknipt van een enkele donor.

  De bundels zijn dubbel drawn. Dit betekent dat we de bundels scannen op haartjes die korter zijn dan de meerderheid binnen een bundel. Deze kortere haren worden eruit getrokken. Tijdens het maken van Big Pumpkin Hair extensions worden de bundels twee keer gescand. Dit elimineert de veel gehate vezelige uiteinden en resulteert in volledige bundels vanaf de wortel helemaal tot aan de puntjes.

  De weaveband van Big Pumpkin Hair zijn drievoudige met de machine genaaid. Dit minimaliseert de uitval van haren aangezien de haren met voorzorg zijn vast genaaid.

  Voor het maken van structuren om natuurlijk haar na te bootsen, worden de extensions gestoomd. De weaveband wordt met de hand gerold op rollentjes, afhankelijk van de gewenste textuur. Dit rollende proces wordt met de hand gedaan. Let op, al onze texturen zijn op maat gemaakt, zelfs de standaardtexturen zoals Curly Dutchess, Kinky Goddess en Coily Empress. We hebben ervoor gekozen om een paar texturen weer te geven om de reeks mogelijkheden te laten zien.

   

  Bekijk zelf de kwaliteit van onze extensions.

  See the collectioe